Hisszük, hogy egy táska akkor sikeres, ha kompromisszumok nélkül betölti a megfelelő funkciót, és emellett egyedi esztétikumot is képvisel.

A márkáról

Az esc egy vegán márka Budapestről, ami 2015-óta olyan szabad, kísérletezési platform, ahol a megkötések nélküli öröm-alkotásé lehet a főszerep. A név számunkra a rutintól való elszakadást jelenti, amikor a tankönyvi definíció alkalmazása helyett megalkotod a saját módszertanodat. Ez a csavaros gondolkodásmód jellemzi a táskáinkat is.

Márkánknak két iránya van: az egyik a szabott vonal, ami általában tematikus kollekcióként testesül meg egy adott inspiráció hatására, a másik a zero waste vonal, amikor a saját, legapróbb szabászati hulladékainkat is felhasználva, alkotunk meg klasszikusabb formájú, de a nyeseteknek köszönhetően folyton egyedi minta-struktúrájú modelleket.

Missziónk

Fanatikusan hiszünk a meglévő  anyagok kreatív újrafelhasználásának szükségességében, így nagyon erős hangsúlyt kap nálunk az upcycling. Saját szabászati maradékaink felhasználásán túl, szeretnénk a közönségünket is aktívan bevonni a saját upcycling mozgalmunkba, és várunk bármilyen használt ruha felajánlást. Erről bővebben a ITT olvashattok.

Ízelítő a tervező világáról

“Az őszinte alkotás számomra olyan fontos, mint az önirónia: ha valamit elszabtál, csinálj belőle viccet, majd próbáld meg újra.”“Szeretném ha a táskáinkat mindenki nagy szeretettel, és egy csipet dölyffel hordaná.”

“Az igazi kreatív alkotás számomra az, amikor a meglévő felesleges dolgokból valami újat tudok létrehozni. Ki tudja, egyszer építek egy űrhajót samponos flakonokból és cérna darabokból.”

További aforizmáért vagy táskáért látogass el stúdiónkba.

1062 Eötvös utca 48. 3. emelet 20.

Időpont egyeztetés: