Anyagok

A márkánk számára első számú szempont, hogy a gyártás cruelty free, és amennyire lehet, fenntartható legyen, így egyáltalán nem használunk állati eredetű alapanyagokat.

Gyártás

Kis hazai márka révén a gyártás 100%-ban itthon történik. Több modellt maga a designer készít el, de vannak olyan fazonok is, ahol varrónők segítenek be.
Maga a tervezés és gyártás egy co-shared stúdióban történik, ahol más alkotókkal, tervezőkkel együtt egy inspiráló közeget hoztunk létre.

Szabászati hulladék minimalizálása

Számunkra a fenntarthatóság nem csupán szükséges elemként, hanem a hulladék csökkentésen és a cirkularitás megteremtésén keresztül saját misszióként van jelen a márka gyökereiben. Szenvedélyesen gyűjtjük a legapróbb szabászati hulladékokat is, hogy különleges, egytől egyig megismételhetetlen, egyedi struktúrájú táska lapokat készítsünk belőlük, ezzel is 0-ra csökkentve a termelt hulladékmennyiséget.

Te is segítheted a zero waste missziónkat

A közeljövőben szeretnénk a márkát ruha vonallal is bővíteni, ahol a szabott elemeket ötvöznénk zero waste szabászati hulladékokkal. A hulladék minimalizálással pedig másokat is szeretnék megszólítani, aktivizálni, így nagyon várjuk a Te ruha felajánlásodat is.