Szállítási és visszaküldési információk

Szállítás, személyes átvétel

A szállítás Magyarország teljes területen ingyenes bármilyen értékű rendelés esetén. A szállítást a csomag méretétől függően Foxpost, vagy a Magyar Posta végzi.

Szállítás külföldre
EU tagállamaiba 11.000 Ft
Nem EU-s európai országokba: 13.000 Ft
Európán kívülre: 21.000 Ft

Szállítási határidő: a termék elkészültét követő 3 munkanapban az Eladó feladja a csomagot a megadott címre.

Személyes átvételre is van lehetőség, ennek pontos időpontjáról az Eladó e-mailen keresztül egyeztet a Vásárlóval.

 

Elállás joga

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő 14 nap.

Elállási jog gyakorlása

Ha elállási jogával kíván élni, azt e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

Kérjük, hogy a terméket az alábbi névre és Foxpost automatába szíveskedjen eljuttatni:

Berényi Diána
Bp. 08. ker. Corvin Pláza
+36709343285
info.escstudio@gmail.com

A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi (14 nap).

A 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet alapján a határidőn belül érkezett nyilatkozatot követő 14 napon belül az Eladó visszatéríti a visszaszolgáltatott termék és a szállítás teljes összegét.
Termék adásvételére irányuló szerződés esetén az Eladó mindaddig visszatarthatja az meghatározott összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

A termék visszaküldésének költsége minden esetben a vásárlót terheli.

A vásárló felelősségre vonható a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be, melynek értékét az Eladó a termék kézhezvétele után tudja megállapítani, majd a becsült értékkel korrigálja a visszatérítendő összeget.

Az elállási jog az alábbi esetben nem gyakorolható

A 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglaltak alapján a táskatervezőben egyedileg tervezett táskák esetében nem érvényesíthető az elállás joga. A táskatervezőben összeállított bármilyen színkombinációval megrendelt táska egyedi, személyre szabott rendelésnek minősül.