Tegyünk együtt a fenntartható jövőért

A közeljövőben szeretnénk a márkát ruha vonallal is bővíteni, ahol a szabott részeket ötvöznénk régi, már nem használt ruhaelemekkel.

A textil hulladék minimalizálással pedig másokat is szeretnék megszólítani, aktivizálni, így nagyon várjuk a Te ruha felajánlásodat is.

Milyen ruhadarabokat várunk?

A számodra feleslegessé vált, akár hibás, de tiszta ruhákat. Anyagösszetételtől függetlenül minden:

– nadrágot
– pólót
– inget
– felsőt
– ruhát
– kötött terméket

Amiket kérünk mellőz:

– kabátok
– alsó- és háló ruházat
– cipők, táskák

Minden csomagot egy egyedi, maximum 25%-os kuponnal szeretnénk megköszönni, amit a csomag beérkezésétől számított 1 évben lehet felhasználni.

KÉRJÜK, CSOMAGODAT A CORVIN PLÁZA FOXPOST AUTOMATÁBA JUTTASD EL SZÁMUNKRA: ESC STUDIO +36709343285 INFO.ESCSTUDIO@GMAIL.COM | A NEVEDET MINDENKÉPPEN TÜNTESD FEL RAJTA! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A megadott email címen hamarosan keresni fogunk, időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Stúdiónk címe: 1067 Budapest, Eötvös utca 48.

Fontos tudnivalók

A kupon 1 darab, bármilyen értékű termék rendelésére felhasználható, de más kedvezményekkel nem összevonható. A csomagodat először az alábbi felületen regisztrálnod kell, majd a beérkezését és megtekintését követően jóváírjuk neked a kedvezményes kupont a megadott e-mail címen. A kedvezmény mértéke függ a ruhák darabszámától, minőségétől és felhasználhatóságától, melyeket minden esetben egyedileg bírálunk el a csomag tartalmának áttekintése után. Minimum 3, maximum 10 ruhadarabot várunk egy csomagban. Egy felhasználó 1 évben maximum 10 ruhadarabot küldhet kedvezményes kuponért cserébe.