A márkáról

Az esc egy fenntarthatóságra törekvő divat márka Budapestről, ami 2015-óta olyan szabad, kísérletezési platform, ahol a megkötések nélküli öröm-alkotásé lehet a főszerep. A név számunkra a rutintól való elszakadást jelenti, amikor a tankönyvi definíció alkalmazása helyett megalkotod a saját módszertanodat. Ez a csavaros gondolkodásmód jellemzi a ruháinkat, és táskáinkat is.

Célunk, hogy olyan funkcionális, örök darabokat tervezzünk, melyeket időtálló esztétikájuk, minőségük és csipetnyi extravaganciájuk révén hosszú hosszú hosszú éveken keresztül élvezhetünk.

Szerintünk az a kifejezés, hogy „igazi nő” nem létezik. Nem lenne szabad, hogy létezzen, hiszen inden nő igazi nő eltérő stílussal, életkorral, tapasztalattal, érdeklődéssel, haj hosszal… de mindenki csodálatos, izgalmas karakter. Mi ezeknek a csodálatos karaktereknek tervezünk izgalmas, de a mindennapokban is könnyedén viselhető ruhákat, valamint variálható és jól alkalmazkodó táskákat.

Missziónk

Fanatikusan hiszünk a meglévő  anyagok kreatív újrafelhasználásának szükségességében, így nagyon erős hangsúlyt kap nálunk az upcycling. Saját szabászati maradékaink felhasználásán túl, szeretnénk a közönségünket is aktívan bevonni a saját upcycling mozgalmunkba, és várunk bármilyen használt ruha felajánlást. Erről bővebben a ITT olvashattok.

Ízelítő a tervező világából

“Szeretném ha a táskáinkat mindenki nagy szeretettel, és egy csipet dölyffel hordaná.”
“Az őszinte alkotás számomra olyan fontos, mint az önirónia: ha valamit elszabtál, csinálj belőle viccet, majd próbáld meg újra.”
„Nem találkoztam még olyan vásárlóval, akit ne érdekelt volna, hogy milyen egy táska belülről, illetve nem találkoztam még olyan vásárlóval, aki ne érdekelt volna, hogy milyen belülről.”

Látogass el stúdiónkba és próbáld fel az aktuális kollekció darabjait

1062 Eötvös utca 48. 3. emelet 20.

Időpont egyeztetés: