’De nem ám fűfavirággal’ blézer-kabát

61 500Ft

LEÍRÁS

Karizmatikus, látszólag konzervatív szabásvonalú, azonban apró játékos nüanszokkal megbolondított blézer-kabátunk a szezon must-have darabja. A válltömés ugyan komolyságot sugároz, de az aszimmetrikus váll díszítés, és az eltérő gombok bohókás részletként törik meg mindezt. Viseld a ’De szép vagy lányom’ szoknyával, vagy a ’Mi van a fiúkkal’ nadrággal a sikkes összhangért, de egy egyszerű szűkített szárú farmerrel kombinálva is remek.

Galléros változatát is készítjük, ezt a Megjegyzés rovatban tűntesd fel! Ez a módosítás ingyenes, de egyedi megrendelésnek minősül!

A modell 170 cm magas és S-es méretet visel.

Anyagösszetétel

Kevert szálas pamut, poliészter

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Mosd 30°-on hasonló színű ruhákkal, mosd/szárítsd/vasald (gőzölve max 150°) kifordítva, ne csavard ki, és ne szárítsd szárítógépben! Mosózsák használata feltétlen ajánlott!

FENNTARTHATÓSÁG

Deadstock textil felhasználásával készült, ezért limitált számban rendelhető. Ez az anyag első látásra szerelem volt és igazán különleges, hiszen egészen Szarvasig mentünk érte. A textilek szabászati maradékait gyűjtjük, és kreatív projektekhez fogjuk felhasználni.